2017. december 8., péntek

500 köves Csakrafa

Ezt a fát megrendelésre készítettem 60. szüli napra. A fát az élet minden területére kérték szeretett, egészség, jó lét.
Az ásványok amelyek rajta vannak: Ametiszt, kalcedon, hegyikristály, obszidián, szodalit, vörös aventurin és amazonit.

Az AMETISZT erősen spirituális kő

Csakra: gyökércsakra, koronacsakra, napfonat csakra
Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak
Szín: A világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös, átlátszótól az áttetszőig.
Az ametisztet soha ne tegyük a tűző napra, mert kifakul, és elveszti ibolyaszínét.

Gyógyhatása:
Légzési és asztmatikus problémákkal szenvedőknek is hatékony segítsége lehet.
Enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, ill. javítja a látást, sőt színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatással bír a bőrbetegségekre, gyakran használják migrénes fejfájás ellen is.
Erősen méregtelenítő hatású.

Lelki hatás:
Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját
Az ametiszt a haragot és a dühöt a szeretet pozitív energiájává alakítja át. Megtanít, miként változtassunk berögözött viselkedési mintáinkon.
Lila színével koronacsakránkhoz csatlakozva nagy segítségünkre lehet stresszes időszakainkban, mivel természetes nyugtató hatással bír. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszeri stabilizáló hatása végett. Megakadályozza a visszatérő rémálmok ismétlődését.
Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az elmélyülésben, mivel az ametiszt a bennünk lakó Istennel rezonál és segít kitárni az elmét az új gondolatok előtt.

Az ametiszt erősen védelmező kő, viselőjének segít kivívnia a jogos igazát, de védelmez tolvajok, betörők és átkok ellen.

HEGYIKRISTÁLY

Csakra: minden csakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.
A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

KALCEDON

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak
Elem: levegő, némi víz (fehér változat)
Szín: szürke, szürkéskék, szürkészöld, szürkésfehér

Gyógyhatás:
Mivel a kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák. Hat az olyan légúti megbetegedésekre, mint például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen. A beszédképességet javító tulajdonságai miatt beszédzavarok és dadogás ellen is alkalmas. A torok területén jelentkező blokádokat felszámoló hatása miatt a kő ragadványneve: " a szónokok köve". A kalcedon a szemnek is jó orvossága, különféle szempanaszok és zöld hályog esetén is alkalmazzák.

A kalcedon hatása a lélekre:
A kalcedon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, megszünteti a belső nyugtalanságot, fokozza a terhelhetőséget. Nem csupán az agressziót építi le, hanem megkönnyíti a mások agressziójával való elbánást is, sőt tudatosítja bennünk saját, gyakran elfojtott agressziónkat. Harmonizálja és megnyugtatja az indulatokat is. Segít a lelki traumák feldolgozásában, visszaadja önbizalmunkat és az elevenség érzését.


OBSZIDIÁN
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő
Elem: föld
Színe: fekete, szürke, barna, zöld, sárga, áttetsző, átlátszatlan

Gyógyhatása:
Az obszidiánnak színben többféle változata van, gyógyhatásuk azonban színtől függetlenül megegyezik. Hatásosak allergia esetén, fokozza a vérellátást, segíti az emésztést. Általános életerővel tölt el minket használata során. Gyulladáscsökkentő hatású, jó izomfájdalmak kezelésére is.

Az obszidián minden változata erős védelmet nyújt használójának! Blokkolja és elnyeli a negatív energiákat. Ön valószínűleg magától a félelemtől fél, elsősorban saját negatív gondolataitól szeretne megszabadulni.
A hópehely obszidián erősíti az önmagába vetett hitet és a segítségével szilárdan kapcsolódhat a Földanyához.

SZODALIT

Csakra: homlokcsakra, torokcsakra
Csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak
Intenzív kék alumo-szilikát, az áttetszőtől az átlátszatlanig

Gyógyhatás:
Használhatjuk a látás javítására, szemgyulladás kezelésére és retinaproblémákra.
Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák kezelésében.
Kezelhetünk vele mindenféle mirigybetegséget, beleértve a pajzsmirigy, hasnyálmirigy és nyirokrendszer problémáit is. Pozitív hatással van a nyaktájékra is, használhatjuk a torok betegségeire. Erősíti az immunrendszert.

Lelki hatás:
A szodalit a hősök köve, ha ugyanis bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy kimerjünk állni a meggyőződésünk mellett, a szodalit az az ásvány, amit feltétlen magunknál kell tartanunk. Hordjuk magunkkal, ha tudjuk, hogy konfrontációba fogunk keveredni valakivel és meg szeretnénk vívni a magunk igazát. Általában segít kifejezni magunkat, mind szóban, mind írásban, hiszen a szodalit megnyitja a torokcsakrát. 
A homlokcsakrán keresztül, segíti a hozzáférésünket intuitív oldalunkhoz. Az intuíció mellett objektivitásunk fejlesztésében is részt vehet ez az ásvány, elsősorban abban segít, hogy önmagunkat kívülről láthassuk és objektívebben, kevésbé kritikusan ítélhessük meg.
A közösségi kapcsolataink erősítésére is alkalmas. 

AMAZONIT

Csakra: szívcsakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak
Színe: zöld - kékeszöld, áttetszőtől az átlátszatlanig terjed
Eleme: Föld

Gyógyhatása:
Az amazonit ősidők óta a szülő nők köveként van számon tartva! Elősegíti a fájásokat és megkönnyíti a szülést. Lazító, oldó hatást fejt ki a menstruációs görcsök esetében is.
Réztartalma révén erősíti az agyat.
Lelki téren is kiegyensúlyozó hatása van: oldja a lelki feszültséget és nyugtatólag hat az idegekre. Még önpusztító hajlamok és depresszió esetén is feljegyezték harmonizáló hatását.

Lelki hatása:
Ha pénz tekintetében rossz szokásai vannak, az amazonit segíthet az erről való leszokásban. Ha inkább szűkmarkú, akkor megmutatja, hogy ezzel ellentétes hatást vált ki, így segíti egyensúlyban tartani a pénz áramlását. Az amazonit elűzi az irigységet, akár Önből árad, akár Ön felé irányul! Ez a kő megvéd a féltékenységtől, bizalmat ad és bizalmat vonz.
Az AMAZONIT a békesség köve is, segít rátalálni a belső békére és segít azt fenntartani az Önt körülvevő folyamatos változás ellenére is! Ha Önnek az AMAZONIT kőre esett a választása, az azért van, mert szeretne kapcsolatban maradni Önmaga belső spirituális lényegével, hogy az megkönnyítse a bizonytalanság és instabilitás ellen folytatott küzdelmét!
Az is előfordulhat, hogy az Ön birtokában van az a tudás, ami szerint a változás lehetőségeket hoz és képes együtt haladni az áramlással. Tegye a követ a szívcsakrára, így az AMAZONIT gyógyítja a szomorúságot és újraindítja a szeretet áramlását. A torokcsakrára téve megnyugtatja, érthetővé teszi a kommunikációt és tudatára adja mikor érdemes hallgatni.
Ha bűntudata van, a szívén egy amazonit kővel képessé válik megbocsátani önmagának!


VÖRÖS AVENTURIN

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: bordó, barack
Elem: Föld

Gyógyhatás:
Segíti az anyagcserét, fogyást. Bőrproblémáknál is hatásos, pl. ekcéma, gombás fertőzések ellen.  Jó hatással van a vérképzésre, vérellátásra, melegíti, élénkíti az érzéketlen testrészeket. Erősíti a májat és az érzékelést. Csökkenti a koleszterin szintet, egyensúlyban tartja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Csökkenti az allergiás tüneteket.

Lelki hatás:
A boldogulás köve. Nagyon pozitív kő. Az Aventurin a belső harmónia és szeretet köve. Csillapítja a belső nyugtalanságot és bizonytalanságot, a haragot, és az ingerültséget. Gyógyítja a szívfájdalmat, csillapítja a fájó veszteségek miatti szomorúságot. Segíti a derűs, oldott hangulat, elérését, ösztönöz álmaink megélésére, megvalósítására, segít feszültségmentes éber állapotot kialakítani.
Nyugtató hatásán keresztül erősíti a humorérzékünket és segít pozitív gondolkodásban. Viselőjét alkalmazkodó-képessé és toleránssá teszi. Segít például konfliktusoknál, az egyszerű megoldást megtalálni. Megnyitja a szívet az élet szép dolgaira és erősíti az érzékelést.

A fa magassága 36 cm ekkora fát 21 000 Ft-ért készítek postaköltséggel együtt.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

email cím: baraczne@gmail.com
Telefon szám: 20/5938-003


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)