2015. november 15., vasárnap

Csakra életfa- keresztelőre

Ezt a fát keresztelőre rendelték tőlem, hogy a gyermek életét óvja és vigyázza. Az ásványok sokat tudnak tenni életünkben, mert csodálatos erejük van. Nagyon sok idő kell ahhoz, hogy megnőjenek és közben nagyon sok energiát szívnak magukba. Hozzon az életbe nagyon sok szerencsét és örömöt a gyermeknek.
Néhány szó az ásványokról ami a fán megtalálható.

CITRIN A " PÉNZ KÖVE"

Csakra: napfonat csakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak
Elem: föld (sárga, barna), levegő (fehér)
Szín: A világostól az aranysárgáig, átlátszó – áttetsző

Gyógyhatás
A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Ösztönzi az emésztőszervek és belső elválasztású mirigyek tevékenységét. Hatással van a hasnyálmirigyre is, így jó cukorbetegség ellen. Csökkenti a koleszterinszintet.
Mivel segíti a méreganyagok kiválasztását, így használhatjuk méregtelenítő kúrák során.

Lelki hatás:
A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában Megteremti a frissesség és biztonság érzését.
Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt.
Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet.
A napfonat csakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat.
Vonzza a gazdagságot és sikert.
KARNEOL

Csakra: gyökércsakra, nemi csakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő
Elem: tűz, levegő (sárga)

Gyógyhatás:
Hatásos gyomor és mindenféle bélbetegség ellen, mint pl. bélgyulladás, szorulás, bélgörcsök, bélflóra-szabályozás esetében. Hat a vérre, az azzal kapcsolatos problémákra, javítja a vérképet, oldja a vérrögöket, segít elállítani a vérzést. Használhatjuk anyagcsere problémák esetében is, javítja a szervezet ásványi- és tápanyagfelvételét. A karneol segít a vese- és hólyagkövek feloldásában.
Kitűnően használható az un. "női" betegségeknél, mint a petefészek problémák, petefészek gyulladás, petefészek daganatok, fájdalmas havi vérzés, altesti fájdalmak, miómák, ciszták és egyéb gyulladások esetén.
A karneol csökkenti a koleszterinszintet is. Hatással van a lépre, a májra, a gyomorra és a nyirokérrendszerre. Feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében.
Csalánkiütés ellen is hatásos.

Lelki hatás:
Ez a kő magabiztosságot, merészséget, kezdeményezőkészséget és nyitottságot reprezentál. Segít abban, hogy környezetében otthonosan és kényelmesen érezze magát az


LAPIS LAZULI

Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak
Elem: levegő, némi tűz
Szín: kék, ibolya, zöldeskék átlátszatlan

Gyógyhatása:
A lazuritot hajproblémák esetében alkalmazzuk, leginkább hajhullás ellen hatásos. Szabályozza a szervezet mirigyeinek működését, így azok mindenféle megbetegedése esetén hasznos segítséget nyújt. Torokproblémák, gyakori megfázás, torokgyulladás, rekedtség esetében is érdemes lazuritot használni. Javítja a hallást. Hat a bőrkiütésre, beleértve a csalánkiütést is. A herpeszre szintén igen jótékony hatással van. Csökkenti a magas vérnyomást, szabályozza a szívverést.
Enyhíti a fejfájást és általában használható gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként.

Lelki hatás:
A lazurit figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. 
A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal.
A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével.
A párna alá helyezett lazurit kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból.
A lazurit segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.

 FÜSTKVARC

Csakrái:
gyökércsakra
Csillagjegye: Bika, Mérleg
Füstbarnás hegyikristály, a szomszédos kőzetek radioaktív hatása miatt színeződött el
Gyógyhatás:
Erősíti az idegeket, az izmokat, a kötőszöveti rendszert, hatásos ízületi bántalmak esetén is. Fokozza a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt.

Lelki hatás:
A füstkvarc úgy hat, mint egy álom, amely megmutatja nekünk azokat a bennünk lévő rejtett a dolgokat, amelyekről nem tudunk, vagy nem veszünk tudomást, amikor ébren vagyunk. Segít "eljutni" azokra a helyekre önmagunkban, amelyeket kényelmetlennek érzünk és szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket a legszívesebben elkerülnénk.
Ezzel együtt fontos segítője lehet életünk azon szakaszaiban, amikor újrakezdésre kerül sor.
Talán a legfontosabb hatása, hogy tudjunk elfogadni, mindent, úgy ahogy van, kétkedés és kétségbevonás nélkül, boldogan. Ezért érezzük magunkat olyan nyugodtnak és elfogadónak magunkkal és másokkal szemben, ha füstkvarcot viselünk.

 HEGYIKRISTÁLY

Csakra: minden csakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.
A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

AFRIKAI JADE

Csakra: nemi csakra, napfonat csakra, szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak, Szűz, Vizöntő
Tulajdonsága: zöldes fehér, zöld, szürke, sárgás, áttetsző, átlátszatlan

Gyógyhatás:
A jade ösztönzi a vesetevékenységet és az idegrendszert, méregteleníti a szervezetet, hatékony vérzéscsillapító, erősíti a szívet és a keringést. A zöld jade segít vese-, lép- és bélfájdalmaknál. Megóv kólika ellen. A zöld jade egy termékenységet segítő kő. Erősíti a teljes immunrendszert és szabályozza a testi és szellemi anyagcserét. Helyreállítja a sav-bázis és a vízháztartást.

Lelki hatás:
Nyugtatja az idegeket, leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. A szerelem és a harmónia köve, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. A jade erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál.

AZ AVENTURIN VONZZA A GAZDAGSÁGOT ÉS A JÓ SZERENCSÉT!

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: szürkészöld, zöld, vörösesbarna, áttetszőtől az átlátszatlanig

Gyógyhatása:
Gyógyhatása testi síkon leginkább a bőrünkre való pozitív hatásában írható le. Alkalmazzák allergia, kiütések, ekcéma, pattanások kezelésénél. Egyszerűen érintsük meg vele a kezelni kívánt bőrfelületet, vagy készítsünk kristályvizet belőle úgy, hogy egy éjszakára vizes tálkába helyezzük az aventurint.
Bélproblémák esetén is hatásos segítség lehet; hasmenés és székrekedés is sikeresen kezelhető vele.

Lelki hatás:
A zöld szín megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ez által elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásában, önbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében.
A zöld aventurin segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében.
A kő viselőjének növeli a környezete iránti alkalmazkodóképességét, toleranciáját és segíti a konfliktusok egyszerűbb megoldását.
Segíti az igaz barátok megtalálását és azok megtartását.



email cím: baraczne@gmail.com
A fán 150 db ásványkő van.A fa magassága 24 cm ekkora fát 6 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)