2016. október 23., vasárnap

Szódalit szerencse medál

Szeretnék bemutatkozni egy másik oldalamról is. Kézműves vásárokba már egy ideje viszek ilyen és ehhez hasonló medálokat most a blogomon is szeretnék majd párat megmutatni.
Ezt a medált nikkel mentes ezüst színű dróttal foglaltam be. A foglalás saját tervezésű.
A medál átmérője kb 3,5 cm az ásvány amelyet befoglaltam szódalit.

 SZODALIT

Csakra: homlokcsakra, torokcsakra
Csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak
Intenzív kék alumo-szilikát, az áttetszőtől az átlátszatlanig

Gyógyhatás:
Használhatjuk a látás javítására, szemgyulladás kezelésére és retinaproblémákra.
Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák kezelésében.
Kezelhetünk vele mindenféle mirigybetegséget, beleértve a pajzsmirigy, hasnyálmirigy és nyirokrendszer problémáit is. Pozitív hatással van a nyaktájékra is, használhatjuk a torok betegségeire. Erősíti az immunrendszert.

Lelki hatás:
A szodalit a hősök köve, ha ugyanis bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy kimerjünk állni a meggyőződésünk mellett, a szodalit az az ásvány, amit feltétlen magunknál kell tartanunk. Hordjuk magunkkal, ha tudjuk, hogy konfrontációba fogunk keveredni valakivel és meg szeretnénk vívni a magunk igazát. Általában segít kifejezni magunkat, mind szóban, mind írásban, hiszen a szodalit megnyitja a torokcsakrát. 
A homlokcsakrán keresztül, segíti a hozzáférésünket intuitív oldalunkhoz. Az intuíció mellett objektivitásunk fejlesztésében is részt vehet ez az ásvány, elsősorban abban segít, hogy önmagunkat kívülről láthassuk és objektívebben, kevésbé kritikusan ítélhessük meg.
A közösségi kapcsolataink erősítésére is alkalmas.

 


email cím: baraczne@gmail.com
A medál átmérője kb 3,5 cm, a hozzá való lánc kb 45 cm-es hószabitóval együtt. Egy ilyen medált 1 950 Ft ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

2016. október 10., hétfő

Család erősítő szerencsefa

Ezt a fát megrendelésre készítettem kívánságra 7 fajta ásványkő van rajta és 32 cm magas. Tisztítja körülöttünk és bennünk az energiát. Az ásványoknak csodálatos erejük van hísz a föld anya gondoskodót a létre hozásukban és onnan merítik az erejüket is, Ha egy kicsit bízunk bennük csodálatos ajándékot kapunk tőlük.

Az ásványok amelyek a fán vannak::Ametiszt, rubin zoisit,hegyikristály, ónix,rózsakvarc, karneol és lapis lazuli
Az AMETISZT erősen spirituális kő
Csakra: koronacsakra
Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak
Szín: A világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös, átlátszótól az áttetszőig.
Az ametisztet soha ne tegyük a tűző napra, mert kifakul, és elveszti ibolyaszínét.
 Gyógyhatása:
Légzési és asztmatikus problémákkal szenvedőknek is hatékony segítsége lehet.
Enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, ill. javítja a látást, sőt színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatással bír a bőrbetegségekre, gyakran használják migrénes fejfájás ellen is.Erősen méregtelenítő hatású.
Lelki hatás:
Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját
Az ametiszt a haragot és a dühöt a szeretet pozitív energiájává alakítja át. Megtanít, miként változtassunk berögözött viselkedési mintáinkon.
Lila színével koronacsakránkhoz csatlakozva nagy segítségünkre lehet stresszes időszakainkban, mivel természetes nyugtató hatással bír. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszeri stabilizáló hatása végett. Megakadályozza a visszatérő rémálmok ismétlődését.
Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az elmélyülésben, mivel az ametiszt a bennünk lakó Istennel rezonál és segít kitárni az elmét az új gondolatok előtt.
Az ametiszt erősen védelmező kő, viselőjének segít kivívnia a jogos igazát, de védelmez tolvajok, betörők és átkok ellen. 
RUBIN ZOISIT 
Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Mérleg, Skorpió, Ikrek
Színe: zöld-vörös átlátszatlan, lehet erezett
Elem: víz
Gyógyhatás:
Méregtelenít, semlegesíti a gyomorsavtúltengést és enyhíti a gyulladást. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, jótékonyan hat a szívre, a lépre, a hasnyálmirigyre és a tüdőre. Hathatós segítség komoly betegség, műtétek utáni lábadozás után, mert gyorsan és erőteljesen regenerál. 
Lelki hatás:
A negatív energiákat pozitívvá alakítja át, és kapcsolatot teremt a spirituális birodalmakkal. Segít a saját énünk megnyilvánulásában, így nem kerülünk mások hatása alá, vagy nem próbálunk a normáknak megfelelni. Lehetővé teszi saját ötleteink megvalósítását és az ellenállhatatlan, de ártalmas vágyainkat hasznosakká alakítja át. 
Megszünteti a letargiát, felszínre hozza az lefojtott érzéseket és érzelmeket, így kifejezhetőkké válnak. Kreatív kő, az átmeneti zavar után ismét biztosítja a tudat objektivitását. Segíti a felépülést súlyos betegségekből vagy stresszből.
Fokozza a termékenységet, valamint gyógyítja a petefészek és a herék betegségeit. Rubinnal kombinálva fokozza a potenciát.
HEGYIKRISTÁLY
Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő
Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.
Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.
A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír. 
ÓNIX
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő,
Elem: Föld
Szín: fekete, szürke, kék, barna, sárga, vörös, fehér, átlátszatlan, csíkozott, márványos
Gyógyhatás:
Az Ónix kiegyensúlyozza a jin és jang energiákat. Segítséget nyújt az álmatlanságban szenvedőknek. Jótékony hatását kifejti a csontokra, csontvelőre, fogakra, vénákra, az érfalakra, a vérrel összefüggő rendellenességre.
Lelki hatás:
Az Ónix segíti az összpontosítást, kiegyensúlyozottá tesz, önuralmat biztosít. Mentálisan erősít, tisztítja a tudatot, megláttatja a káoszból a kiutat, csillapítja a nyomasztó félelmeket, és aggodalmakat, melankóliát. Elűzi a depressziót, erősíti élni akarásunkat. A labilis, döntésképtelen, befolyásolható embereket segíti a saját érdekeikre összpontosítani, amellett kitartani.
Az Ónix összeköttetést biztosít a felsőbbrendű törvényekkel. Támogatja spirituális törekvéseinket. Képes visszarepíteni az időben, akár jelen, akár elmúlt életeink eseményeibe kívánunk betekintést nyerni. Rávilágít korlátainkra, azok pszichés okaira, és segít feloldani a gátló blokkokat. Univerzális teljessége által a jövőbe is betekintést nyerhetünk.
A régi korokban amulettként hordták boszorkányság és szemmel verés ellen. 
RÓZSAKVARC A SZERETET KÖVE
Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg
Elem: levegő (némi föld)
Színe: halvány rózsaszín átlátszó, áttetsző
Gyógyhatása:
Ez a rózsaszín különlegesség testi bajainkra gyógyírt jelenthet, mint a szívcsakra köve, a bőrbetegségek, asztma, allergia és vérszegénység ellen használhatjuk. Védi és erősíti a szívet, harmonizálja a szívritmust.
Lelki hatás:
Már tehát az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztülsegít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti.
Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet.
A rózsakvarc egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.
Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is.
KARNEOL 
Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő
Elem: tűz, levegő (sárga)
Gyógyhatás:
Hatásos gyomor és mindenféle bélbetegség ellen, mint pl. bélgyulladás, szorulás, bélgörcsök, bélflóra-szabályozás esetében. Hat a vérre, az azzal kapcsolatos problémákra, javítja a vérképet, oldja a vérrögöket, segít elállítani a vérzést. Használhatjuk anyagcsere problémák esetében is, javítja a szervezet ásványi- és tápanyagfelvételét. A karneol segít a vese- és hólyagkövek feloldásában.
Kitűnően használható az un. "női" betegségeknél, mint a petefészek problémák, petefészek gyulladás, petefészek daganatok, fájdalmas havi vérzés, altesti fájdalmak, miómák, ciszták és egyéb gyulladások esetén.
A karneol csökkenti a koleszterinszintet is. Hatással van a lépre, a májra, a gyomorra és a nyirokérrendszerre. Feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében.
Csalánkiütés ellen is hatásos.
Lelki hatás:
Ez a kő magabiztosságot, merészséget, kezdeményezőkészséget és nyitottságot reprezentál. Segít abban, hogy környezetében otthonosan és kényelmesen érezze magát az ember. Növeli a motiváltságunkat. Segít nagyobb sikereket elérni karrierünkben, és személyes ügyeinkben, mivel erősítik a belső indíttatásainkat.
LAPIS LAZULI
Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak
Elem: levegő, némi tűz
Szín: kék, ibolya, zöldeskék átlátszatlan
Gyógyhatása:
A lazuritot hajproblémák esetében alkalmazzuk, leginkább hajhullás ellen hatásos. Szabályozza a szervezet mirigyeinek működését, így azok mindenféle megbetegedése esetén hasznos segítséget nyújt. Torokproblémák, gyakori megfázás, torokgyulladás, rekedtség esetében is érdemes lazuritot használni. Javítja a hallást. Hat a bőrkiütésre, beleértve a csalánkiütést is. A herpeszre szintén igen jótékony hatással van. Csökkenti a magas vérnyomást, szabályozza a szívverést.
Enyhíti a fejfájást és általában használható gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként. 
Lelki hatás:
A lazurit figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. 
A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal.
A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével.
A párna alá helyezett lazurit kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból.

A lazurit segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.



email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 32 cm ekkora fát 14 500 Ft-ért készítek  postaköltséggel együtt.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

2016. október 4., kedd

300 köves Rózsakvarc szerencsfa

Ezt a fát megrendelésre készítettem egy kedves hölgynek, akinek az volt az álma, hogy legyen egy ilyen fája. Hozzon az életébe nagyon sok szerencsét és rengeteg szeretettet.
A fa 300 db rózsakvarc ásvánnyal készült és 31 cm-es.

RÓZSAKVARC A SZERETET KÖVE

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg
Elem: levegő (némi föld)
Színe: halvány rózsaszín átlátszó, áttetsző
Gyógyhatása:
Ez a rózsaszín különlegesség testi bajainkra gyógyírt jelenthet, mint a szívcsakra köve, a bőrbetegségek, asztma, allergia és vérszegénység ellen használhatjuk. Védi és erősíti a szívet, harmonizálja a szívritmust.

Lelki hatás:
Már tehát az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztülsegít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti.
Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet.
A rózsakvarc egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.

Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is.



email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 31 cm ekkora fát 13 500 Ft-ért készítek  postaköltséggel együtt.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)