2016. május 28., szombat

Csakrafa ikrek jegy köveivel

Ez az ásványköves fa megrendelésre készült 250 db ásványkő van rajta. Az ásványok amik a fán vannak: Ametrin, breccsajáspis, apatit, tigrisszem, karneol, rubin zoisit és hegyikristály.
,

AMETRIN

Csakra: koronacsakra
Csillagjegy: Ikrek, Mérleg
Szín: sárga és lila 
Elem: tűz, föld 

Gyógyhatás:
Ametrin kombinálja az ametiszt és a citrin energiáját. Minden szervünkre pozitív hatással van. Energiarendszerünket kiigazítja. Nyugtatja az elmét, gondolat, és érzelemtisztító. Az Ametrin kiváló méregtelenítő, vértisztító, erősíti a testet és az immunrendszert, oxigénnel tölti fel a testet, sejteket, támogatja a vegetatív idegrendszert, és a fizikai fejlődés, növekedés folyamatát, stabilizálja a DNS/RNS kapcsolatot. Gyógyír a krónikus fájdalmakra, fáradtságra, depresszióra, letargiára, kimerültségre. Gyógyítja a gyomorfekélyt, és az emésztési zavarokat.

Lelki hatás:
Az Ametrin megszünteti a stresszt, és a fejfájást. Toleránssá tesz, elűzi az előítéleteket. Rendkívüli energetikájával fokozza kreativitásunkat, a derűsebb életszemléletet, és segít kezünkben tartani életünk irányítását. Egyensúlyt teremt gondolatainkat és cselekedeteink között. Elősegíti a figyelemösszpontosítást, segíti a tisztánlátást, és a kreatív megoldást. Oldja a berögzült negatív blokkokat, programokat, és az elvárásokat, ill. az elvárásoknak megfelelni akarásunkat. Segíti a mentális fejlődést, átalakulást, a továbblépést, és felfedi az érzelmi fájdalmak valódi okait. Optimistább életszemléletre ösztönöz, és nem engedi be a negatív, visszahúzó energiákat. Segíti a munka megszállottjait szabadidőt találni, és élvezni azt. Hasznos segítség a munkába visszaálláshoz is.

BRECCSAJÁSPIS

Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak
Elem: föld
Színe: barna, vörös, csíkos vagy foltos

Gyógyhatás:
Serkenti az emésztést, kiválasztást. Stabilizálja a keringést. Serkenti az immunrendszert, megtisztítja a testet a méreganyagoktól. Vértisztító. Dohányzás elhagyásakor nagy segítő. Elősegíti a mély meditációt. Javítja a sötétben való látást.

Lelki hatás:
Ez a kő testi erőt ad, fáradhatatlanságot. Segít életünk szervezésében és kivitelezésében, rugalmasságot ad annak megszervezésében. Harmonizáló és összekapcsoló minőséget tulajdonítanak neki, amely egyesíti és beteljesíti a nyugalmat és aktivitást, az elfogadást és az adakozást, a képzeletet és a tettvágyat.
A breccsa jáspis ráébreszt arra, hogy minden tapasztalatnak, tulajdonságnak és életformának megvan a maga helye. Önzetlenségre és szerénységre tanít, életünknek szilárdságot és türelmet kölcsönöz.



APATIT

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Ikrek
Szín: sötétkék, barna, zöld, bíbor vagy sárga
Elem: levegő

Gyógyhatás:
Serkenti az új sejtek képződését, egyensúlyba állítja a mirigyek működését, megszünteti a magas vérnyomást. Regenerálja a szöveteket. Segíti a kalciumfelszívódást, így gyógyítja a csontokat, porcokat, erősíti a fogakat, enyhíti az ízületi gyulladást. Csökkenti az étvágytalanságot, gyorsítja az anyagcserét, egészséges táplálkozásra ösztönöz. Pici babáknál segíti a fogzást, és csökkenti a fájdalmat.  Egyensúlyba hozza a fizikai, az érzelmi, a szellemei és a spirituális testet.

Lelki hatás:
A megnyilatkozások köve: elősegíti az emberbaráti hozzáállást és a szolgálat elfogadását.  Az Apatit növeli az elszántságot, a felesleges energiákat elraktározza. Segít levetkőzni az elszigeteltségünket, magányosságunkat, negatív hozzáállásunkat, nyitottá tesz más emberek felé. Enyhíti a szomorúságot, a búskomorságot és a haragot. Csökkenti az ingerlékenységet, és a hiperaktivitást. Ellensúlyozza az érzelmi kimerültséget. Serkenti a kreativitást és az értelmet.

TIGRISSZEM

Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas
Elem: föld, némi levegő
Színe: sárgásbarna, aranybarna az áttetszőtől az átlátszatlanig.

Gyógyhatása:
Csont és ízületerősítő hatása van, mozgásszervi merevség ellen is hatásos. Erősíti a légutakat, ezért meghűlés, köhögés, de még bronchitis és asztma ellen is hathatós segítség.
Az idegi betegségek széles spektruma ellen hat, az ideggyulladástól az epilepszián keresztül a skizofréniáig hatásos.

Lelki hatás:
Az ásvány nevében minden benne van, amit spirituális síkon nyújtani tud. Elősegíti a "tiszta" szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. 
Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. Ebből a tulajdonságából fakadólag nagyon jól használható a kő tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy amikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. 
A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, melynek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át.
Már a régi időkben is úgy tartották, hogy a tigrisszem olyan kő, amely felvidítja a viselőjét és élesíti az elméjét. Erősíti a barátságokat és megvéd a hamis barátságoktól.

KARNEOL

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő
Elem: tűz, levegő (sárga)

Gyógyhatás:
Hatásos gyomor és mindenféle bélbetegség ellen, mint pl. bélgyulladás, szorulás, bélgörcsök, bélflóra-szabályozás esetében. Hat a vérre, az azzal kapcsolatos problémákra, javítja a vérképet, oldja a vérrögöket, segít elállítani a vérzést. Használhatjuk anyagcsere problémák esetében is, javítja a szervezet ásványi- és tápanyagfelvételét. A karneol segít a vese- és hólyagkövek feloldásában.
Kitűnően használható az un. "női" betegségeknél, mint a petefészek problémák, petefészek gyulladás, petefészek daganatok, fájdalmas havi vérzés, altesti fájdalmak, miómák, ciszták és egyéb gyulladások esetén.
A karneol csökkenti a koleszterinszintet is. Hatással van a lépre, a májra, a gyomorra és a nyirokérrendszerre. Feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében.
Csalánkiütés ellen is hatásos.

Lelki hatás:
Ez a kő magabiztosságot, merészséget, kezdeményezőkészséget és nyitottságot reprezentál. Segít abban, hogy környezetében otthonosan és kényelmesen érezze magát az ember. Növeli a motiváltságunkat. Segít nagyobb sikereket elérni karrierünkben, és személyes ügyeinkben, mivel erősítik a belső indíttatásainkat.

RUBIN ZOISIT

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Mérleg, Skorpió, Ikrek
Színe: zöld-vörös átlátszatlan, lehet erezett
Elem: víz

Gyógyhatás:
Méregtelenít, semlegesíti a gyomorsavtúltengést és enyhíti a gyulladást. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, jótékonyan hat a szívre, a lépre, a hasnyálmirigyre és a tüdőre. Hathatós segítség komoly betegség, műtétek utáni lábadozás után, mert gyorsan és erőteljesen regenerál.

Lelki hatás:
A negatív energiákat pozitívvá alakítja át, és kapcsolatot teremt a spirituális birodalmakkal. Segít a saját énünk megnyilvánulásában, így nem kerülünk mások hatása alá, vagy nem próbálunk a normáknak megfelelni. Lehetővé teszi saját ötleteink megvalósítását és az ellenállhatatlan, de ártalmas vágyainkat hasznosakká alakítja át. 
Megszünteti a letargiát, felszínre hozza az lefojtott érzéseket és érzelmeket, így kifejezhetőkké válnak. Kreatív kő, az átmeneti zavar után ismét biztosítja a tudat objektivitását. Segíti a felépülést súlyos betegségekből vagy stresszből.
Fokozza a termékenységet, valamint gyógyítja a petefészek és a herék betegségeit. Rubinnal kombinálva fokozza a potenciát.

HEGYIKRISTÁLY

Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.




email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 30 cm ekkora fát 10 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

2016. május 16., hétfő

Nyugalmat erősítő életfa

Ezt a fát megrendelésre készítettem. 200 db ásványkő van rajta. 4 fajta ásványt használtam ennél a fánál. Amazonit, akvamarint, aventurint és türkizt.

AZ AVENTURIN VONZZA A GAZDAGSÁGOT ÉS A JÓ SZERENCSÉT!

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: szürkészöld, zöld, vörösesbarna, áttetszőtől az átlátszatlanig

Gyógyhatása:
Gyógyhatása testi síkon leginkább a bőrünkre való pozitív hatásában írható le. Alkalmazzák allergia, kiütések, ekcéma, pattanások kezelésénél. Egyszerűen érintsük meg vele a kezelni kívánt bőrfelületet, vagy készítsünk kristályvizet belőle úgy, hogy egy éjszakára vizes tálkába helyezzük az aventurint.
Bélproblémák esetén is hatásos segítség lehet; hasmenés és székrekedés is sikeresen kezelhető vele.

Lelki hatás:
A zöld szín megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ez által elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásában, önbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében.
A zöld aventurin segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében.
A kő viselőjének növeli a környezete iránti alkalmazkodóképességét, toleranciáját és segíti a konfliktusok egyszerűbb megoldását.

Segíti az igaz barátok megtalálását és azok megtartását.

AMAZONIT

Csakra: szívcsakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak
Színe: zöld - kékeszöld, áttetszőtől az átlátszatlanig terjed
Eleme: Föld

Gyógyhatása:
Az amazonit ősidők óta a szülő nők köveként van számon tartva! Elősegíti a fájásokat és megkönnyíti a szülést. Lazító, oldó hatást fejt ki a menstruációs görcsök esetében is.
Réztartalma révén erősíti az agyat.
Lelki téren is kiegyensúlyozó hatása van: oldja a lelki feszültséget és nyugtatólag hat az idegekre. Még önpusztító hajlamok és depresszió esetén is feljegyezték harmonizáló hatását.

Lelki hatása:
Ha pénz tekintetében rossz szokásai vannak, az amazonit segíthet az erről való leszokásban. Ha inkább szűkmarkú, akkor megmutatja, hogy ezzel ellentétes hatást vált ki, így segíti egyensúlyban tartani a pénz áramlását. Az amazonit elűzi az irigységet, akár Önből árad, akár Ön felé irányul! Ez a kő megvéd a féltékenységtől, bizalmat ad és bizalmat vonz.
Az AMAZONIT a békesség köve is, segít rátalálni a belső békére és segít azt fenntartani az Önt körülvevő folyamatos változás ellenére is! Ha Önnek az AMAZONIT kőre esett a választása, az azért van, mert szeretne kapcsolatban maradni Önmaga belső spirituális lényegével, hogy az megkönnyítse a bizonytalanság és instabilitás ellen folytatott küzdelmét!
Az is előfordulhat, hogy az Ön birtokában van az a tudás, ami szerint a változás lehetőségeket hoz és képes együtt haladni az áramlással. Tegye a követ a szívcsakrára, így az AMAZONIT gyógyítja a szomorúságot és újraindítja a szeretet áramlását. A torokcsakrára téve megnyugtatja, érthetővé teszi a kommunikációt és tudatára adja mikor érdemes hallgatni.
Ha bűntudata van, a szívén egy amazonit kővel képessé válik megbocsátani önmagának!

AKVAMARIN

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő
Elem: víz
Szín: világoskéktől a zöldeskékig, átlátszótól az áttetszőig

Gyógyhatás:
Szabályozza a hormonháztartásunkat, irányítja az enzimek és a hormonok termelődését. Erősíti immunrendszerünket, megóv az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől. Bőrallergiát is lehet vele kezelni.
Hasznos  még torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra, összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid- és a távollátásra.
Ha lefekvés előtt a párnánk alá tesszük, akkor megvéd a lidérces álmoktól, erősíti a nyirok-, Thymus- és pajzsmirigyet, megelőzi az anyagcserezavarokat, nyugtatja idegeinket.

Lelki hatása:
Fokozza a magabiztosságot és csökkenti a depresszív hangulatokat. Erősíti a szerelmet és a hűséget. Párkapcsolatban kifejezetten jó, hogy ha mindkettőjüknél van egy-egy akvamarin, mert a nehezebb pillanatokban is szükséges erőt kölcsönöz.

Támogatja a kitartást és a túlélési képességet. A mindennapi tevékenységekben széles látókört és előrelátást ajándékoz, célratörővé tesz.

TÜRKIZ

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra 
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak
Elem: víz, levegő
Színe: halványkék

Gyógyhatás:
Az egyik leghatásosabb gyógyító kő. A türkiz erősíti a test meridiánjait és a finom energiamezőket. Erősíti a fizikai és a pszi immunrendszert, regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is. Csökkenti a savtúltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra. Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat.

Lelki hatás:
Erősítő kő. Megszünteti a mártíromságra való hajlamot vagy az önszabotázst. Belső nyugalmat biztosít, miközben nagyon is éberek maradunk, és segíti a kreativitást megnyilvánulását. Megszünteti a hangulathullámzást, és belső nyugalmat biztosít. Romantikus szerelemre ösztönöz.
Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. A harmadik szemre téve erősíti az intuíciót és elmélyíti a meditációt. A torokcsakrán felold a régi eskük, gátlások és tilalmak alól, s engedi, hogy a lélek újra kifejezze önmagát. Feltárja az előző életeket, és megmutatja, hogy a sorsunk alakítása miként is zajlik, illetve attól függ, mit teszünk minden pillanatban.
A türkiz tisztító kő. Eloszlatja a negatív energiát, megtisztítja az elektromágneses szmogot, és védelmet biztosít a környezeti szennyeződésekkel szemben. Kiegyensúlyozza és összehangolja a csakrákat a finomtestekkel, valamint ráhangolja a fizikai szintet a spirituálisra. Empatikus és kiegyensúlyozó kő. Támogatja az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást; csillapítja a lámpalázat, ha tömeg előtt kell beszélni.

email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 25 cm ekkora fát 8 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

2016. május 8., vasárnap

60 cm-es Családfa

Ezt az életfát megrendelésre készítettem.
A fán 40 db levél van amelyre képeket lehet ragasztani és a másik oldalra akár nevet és születési időt lehet írni.
A fa szélessége kb 53 cm.es.
















A fa magassága 60 cm-es

Gyöngyfa bármilyen magasságba, színbe megrendelhető, akár az ágak száma is meghatározható.
Személyesen is megtekinthetőek előzetes egyeztetéssel. Ha sürgős mindig vannak kész fáim amelyekről tudok képeket küldeni. Ekkora fát 15 000  Ft-ért készítek +posta költség
baraczne@gmail.com  Telefonszámom: 20/ 5938-00

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)