2016. április 4., hétfő

Csakra fa a Skorpió jegy köveivel

Ezt a fát is megrendelésre készítettem, 100 db ásvánnyal készült a Skorpió jegy köveivel.

 Az AMETISZT erősen spirituális kő

Csakra: koronacsakra
Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak
Szín: A világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös, átlátszótól az áttetszőig.
Az ametisztet soha ne tegyük a tűző napra, mert kifakul, és elveszti ibolyaszínét.

Gyógyhatása:
Légzési és asztmatikus problémákkal szenvedőknek is hatékony segítsége lehet.
Enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, ill. javítja a látást, sőt színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatással bír a bőrbetegségekre, gyakran használják migrénes fejfájás ellen is. Erősen méregtelenítő hatású.

Lelki hatás: Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját
Az ametiszt a haragot és a dühöt a szeretet pozitív energiájává alakítja át. Megtanít, miként változtassunk berögözött viselkedési mintáinkon.
Lila színével koronacsakránkhoz csatlakozva nagy segítségünkre lehet stresszes időszakainkban, mivel természetes nyugtató hatással bír. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszeri stabilizáló hatása végett. Megakadályozza a visszatérő rémálmok ismétlődését.
Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az elmélyülésben, mivel az ametiszt a bennünk lakó Istennel rezonál és segít kitárni az elmét az új gondolatok előtt.
Az ametiszt erősen védelmező kő, viselőjének segít kivívnia a jogos igazát, de védelmez tolvajok, betörők és átkok ellen.

BOTSWANA ACHÁT

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió 
Szín: Szinte minden színárnyalatban előfordulhat. Ismertetőjele szalagszerű rajzolata.
Elem: levegő

Gyógyhatás: Elsősorban a tüdőre hat. Füstmérgezés esetén segít, hogy szervezetünk visszanyerje természetes egyensúlyát. Ha valaki szeretne felhagyni a dohányzással, jó hasznát veheti a leszokásban. Javítja ezen kívül a sejtek regenerációs képességét, és hatással van a vérképzésre is.

Lelki hatás: A szenvedély köve. Az ellenem dolgozó, nekem kárt okozó szenvedélyeimet átvilágítja, hogy minek a pótlására csinálom magamnak. Segít egészséges tevékenységgé változtatni őket. Vagy akár le is tehetem őket. Szembesít gondjaimmal, problémáimmal. Segítségével kioldozhatom őket. Vagyis megtalálhatom a megoldást. Ezért a kreativitás köve is. Szembesít blokkokozó félelmeimmel, megítéléseimmel is. Segít rendet rakni. Ez a kő a probléma megoldások köve. Szembesít mindazzal az érzelemmel, és régi gondolatmintával, ami gátol abban, hogy utamon tovább haladhassak. Mivel segítségével feltárul előttem az ok és az okozat, hozzáfoghatok kioldozni, átalakítani azokat. Jó ha ezt elmondom neki hangosan, hogy testem és angyalaim is tudomásul vegyék. Mert hangom keltette rezgések frekvenciája beindítja a változásokat. Ezekhez a változásokhoz erőt ad, támogat, hogy folyamatossá legyen a munka. Segítségével feltárul előttem életem új valósága, és mert eltávolítottam az akadályokat magamévá tehetem, belevethetem magam.

CITRIN A " PÉNZ KÖVE"

Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak
Elem: föld (sárga, barna), levegő (fehér)
Szín: A világostól az aranysárgáig, átlátszó – áttetsző

Gyógyhatás
A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Ösztönzi az emésztőszervek és belső elválasztású mirigyek tevékenységét. Hatással van a hasnyálmirigyre is, így jó cukorbetegség ellen. Csökkenti a koleszterinszintet.
Mivel segíti a méreganyagok kiválasztását, így használhatjuk méregtelenítő kúrák során.

Lelki hatás:
A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában Megteremti a frissesség és biztonság érzését.
Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt.
Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonat csakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat. Vonzza a gazdagságot és sikert.

HEGYIKRISTÁLY

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.
A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

AKVAMARIN

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő
Elem: víz
Szín: világoskéktől a zöldeskékig, átlátszótól az áttetszőig

Gyógyhatás:
Szabályozza a hormonháztartásunkat, irányítja az enzimek és a hormonok termelődését. Erősíti immunrendszerünket, megóv az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől. Bőrallergiát is lehet vele kezelni.
Hasznos  még torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra, összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid- és a távollátásra.
Ha lefekvés előtt a párnánk alá tesszük, akkor megvéd a lidérces álmoktól, erősíti a nyirok-, Thymus- és pajzsmirigyet, megelőzi az anyagcserezavarokat, nyugtatja idegeinket.

Lelki hatása:
Fokozza a magabiztosságot és csökkenti a depresszív hangulatokat. Erősíti a szerelmet és a hűséget. Párkapcsolatban kifejezetten jó, hogy ha mindkettőjüknél van egy-egy akvamarin, mert a nehezebb pillanatokban is szükséges erőt kölcsönöz.
Támogatja a kitartást és a túlélési képességet. A mindennapi tevékenységekben széles látókört és előrelátást ajándékoz, célratörővé tesz.

JÁSPIS

Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak
Elem: föld, tűz (piros)
Színe: minden szín, sárga, barna, vörös, zöld, csíkos vagy foltos. Ritkán áttetsző

Gyógyhatás:
Az óceán jáspis az emésztőrendszeri problémák közül a gyomor és bélrendszer kezelésében bizonyul hatásosnak, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit.
Csökkenti a testszagot. Segít a torok, hangszálak megbetegedésinél is.

Lelki haás:
A vörös jáspis erősíti és élénkíti a testet, növeli az akaraterőt, a dinamikát és a tetterőt éppúgy, minta türelmet, kitartást és a szerénységet.
A vörös jáspis erősebbé és élénkebbé teszi a testünket és kifejleszti bennünk az élet ajándékaiért érzett hálát és köszönetet.
Erősíti az akaraterőnket és különösen hasznos, ha bátor döntéseket kell hoznunk és megvalósítanunk.
Türelemmel és kitartással páros tetterőt nyerhetünk belőle, amely segíti sikerre vinni vállalkozásainkat minden téren.



MALACHIT

Csakra: homlokcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő
Elem: föld
Szín: zöld, sötétzöld koncentrikusan csíkozott

Gyógyhatás:
A Malachit sejtszintű méregtelenítő kristály, erősíti az immunrendszert, fokozza a máj méregtelenítő hatását, csökkenti a szervezet savasságát. Gyógyítja az asztmát, epilepsziát, szédülést, látóidegeket, hasnyálmirigyet, a vércukorszintet normalizálja. Az egyik legkiválóbb görcsoldó kristály, oldja a menstruációs görcsöket, izomgörcsöket. Jótékony hatását a duzzanatokra, daganatos megbetegedésekre is kifejti. Erősíti a fogakat, csontokat, ízületeket. Gyógyítja a törött csontokat, ficamokat, ízületi gyulladást, lépet, mellékpajzsmirigyet. Megkönnyíti a szülést. Ősidőktől a bábák, szülésznők köveként tartják számon.

Lelki hatás:
A Malachit érzelmi és fizikai egyensúlyt teremt, fejleszti az empatikus készséget, intuíciót, éleslátást. Csökkenti a pszichoszomatikus problémákat, mentális problémákat, gyógyítja a diszlexiát. Segíti a tanulást, a lényegi információk tárolását, előhívását, támogatja az új ismeretek hatékony felhasználását. Szélesíti a látókört, ezáltal nyitottabbá, fogékonyabbá válunk az új és eddig ismeretlen dolgok iránt.
A Malachit az átalakulás köve, mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. A harmadik szemre helyezve fokozza a tisztánlátást, erősíti a vizualizációt, miközben összehangolja a szívcsakrával a folyamatot, ezzel segítve a feltétel nélküli elfogadást, és a tiszta szándékú fejlődést. Bátrabbakká válunk, felismerve és megértve célunkat, lehetőségeinket. Rámutat hibáinkra, spirituális fejlődésünk saját magunk által felállított gátjaira, és segít legyőzni azokat. Erős tisztító hatásáról ismert. Kiszűri a környezetből a sugárzás minden fajtáját, tisztítja az elektromágneses szmog keltette szennyeződést, elnyelve azt, ezzel védelmezve minket és otthonunkat. Használat előtt és után mindig tisztítsuk meg! 

 



email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 20 cm ekkora fát 4 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)