2016. március 20., vasárnap

Kék csüngő életfa

Ezt a kék és zöld színű gyöngyfát 90 ággal készítettem, a szirmokra 4 mm-es gyöngyöket fűztem. Ezt a fát is kicsit más technikával készítettem attól olyan érdekes.
Fa kis tálcára helyeztem amely 10x10 cm-es, az alját kavicsokkal és zuzmóval díszítettem.


A fa magassága 26 cm-es

Gyöngyfa bármilyen magasságba, színbe megrendelhető, akár az ágak száma is meghatározható.
Személyesen is megtekinthetőek előzetes egyeztetéssel. Ha sürgős mindig vannak kész fáim amelyekről tudok képeket küldeni. Ekkora fát 8 600  Ft-ért készítek +posta költség
baraczne@gmail.com  Telefonszámom: 20/ 5938-00

2016. március 13., vasárnap

Csakrafa halak jegy köveivel

Ez a fa 100 db ásványkővel készült megrendelésre. A csakra fák lényege, hogy tisztítsák bennünk és körülöttünk az energiát
Az ásványok amelyek a fán vannak. Ametiszt, jáspis,hegyikristály, afrikai jáde,pink opál, szodalit, és sárga jáde.

Az AMETISZT erősen spirituális kő

Csakra: koronacsakra
Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak
Szín: A világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös, átlátszótól az áttetszőig.
Az ametisztet soha ne tegyük a tűző napra, mert kifakul, és elveszti ibolyaszínét.

Gyógyhatása:
Légzési és asztmatikus problémákkal szenvedőknek is hatékony segítsége lehet.
Enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, ill. javítja a látást, sőt színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatással bír a bőrbetegségekre, gyakran használják migrénes fejfájás ellen is.
Erősen méregtelenítő hatású.

Lelki hatás:
Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját
Az ametiszt a haragot és a dühöt a szeretet pozitív energiájává alakítja át. Megtanít, miként változtassunk berögözött viselkedési mintáinkon.
Lila színével koronacsakránkhoz csatlakozva nagy segítségünkre lehet stresszes időszakainkban, mivel természetes nyugtató hatással bír. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszeri stabilizáló hatása végett. Megakadályozza a visszatérő rémálmok ismétlődését.
Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az elmélyülésben, mivel az ametiszt a bennünk lakó Istennel rezonál és segít kitárni az elmét az új gondolatok előtt.
Az ametiszt erősen védelmező kő, viselőjének segít kivívnia a jogos igazát, de védelmez tolvajok, betörők és átkok ellen.

JÁSPIS

Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak
Elem: föld, tűz (piros)
Színe: minden szín, sárga, barna, vörös, zöld, csíkos vagy foltos. Ritkán áttetsző

Gyógyhatás:
Az óceán jáspis az emésztőrendszeri problémák közül a gyomor és bélrendszer kezelésében bizonyul hatásosnak, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit.
Csökkenti a testszagot. Segít a torok, hangszálak megbetegedésinél is.

Lelki hatás:
A vörös jáspis erősíti és élénkíti a testet, növeli az akaraterőt, a dinamikát és a tetterőt éppúgy, minta türelmet, kitartást és a szerénységet.
A vörös jáspis erősebbé és élénkebbé teszi a testünket és kifejleszti bennünk az élet ajándékaiért érzett hálát és köszönetet.
Erősíti az akaraterőnket és különösen hasznos, ha bátor döntéseket kell hoznunk és megvalósítanunk.
Türelemmel és kitartással páros tetterőt nyerhetünk belőle, amely segíti sikerre vinni vállalkozásainkat minden téren.


HEGYIKRISTÁLY

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő

Gyógyhatás:
A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk.
A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.
Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. 
Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Lelki hatás:
A hegyikristály minden gyógykővek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket.
Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.
A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

AFRIKAI JADE

Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak, Szűz, Vizöntő
Tulajdonsága: zöldes fehér, zöld, szürke, sárgás, áttetsző, átlátszatlan

Gyógyhatás:
A jade ösztönzi a vesetevékenységet és az idegrendszert, méregteleníti a szervezetet, hatékony vérzéscsillapító, erősíti a szívet és a keringést. A zöld jade segít vese-, lép- és bélfájdalmaknál. Megóv kólika ellen. A zöld jade egy termékenységet segítő kő. Erősíti a teljes immunrendszert és szabályozza a testi és szellemi anyagcserét. Helyreállítja a sav-bázis és a vízháztartást.

Lelki hatás:
Nyugtatja az idegeket, leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. A szerelem és a harmónia köve, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. A jade erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál.





PINK OPÁL

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Rák, Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak
Szín: rózsaszín
Elem: levegő

Gyógyhatás:
Az Opál gyógyítja a fertőzéses betegségeket, lázcsillapító hatású, tisztítója a vérnek, vesének, javítja a látást. Szabályozza az inzulintermelést. Szoros összefüggésben áll a női hormonokkal, segít menstruációs panaszoknál, szülésnél, és felgyorsítja a szülés utáni regenerációt.

Lelki hatás:
A történelem során többféleképpen értékelték. Az egyik legfontosabb kő az értéki élet kibontakozására. Egyrészt a remény köve, illetve a művészek és zenészek köve is.
Az Opál hatására felszínre kerülnek a valódi jellembéli tulajdonságaink, így szembesülhetünk vele, és a negatív vonásainkat korrigálhatjuk. Fejleszti önértékelésünk, önbecsülésünk, kreativitásunk, spontaneitásunk. Erősíti a művészi hajlamokat.
A Hold energetikájához kapcsolódik, így hangsúlyos az érzelmekre való hatása. Felerősíti az érzelmeket, elsöpri a gátlásokat. Szoros kapcsolatban áll az szerelemmel, szenvedéllyel, erotikával, szexualitással.

SZODALIT

Csakra: homlokcsakra
Csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak
Intenzív kék alumo-szilikát, az áttetszőtől az átlátszatlanig

Gyógyhatás:
Használhatjuk a látás javítására, szemgyulladás kezelésére és retinaproblémákra.
Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák kezelésében.
Kezelhetünk vele mindenféle mirigybetegséget, beleértve a pajzsmirigy, hasnyálmirigy és nyirokrendszer problémáit is. Pozitív hatással van a nyaktájékra is, használhatjuk a torok betegségeire. Erősíti az immunrendszert.

Lelki hatás:
A szodalit a hősök köve, ha ugyanis bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy kimerjünk állni a meggyőződésünk mellett, a szodalit az az ásvány, amit feltétlen magunknál kell tartanunk. Hordjuk magunkkal, ha tudjuk, hogy konfrontációba fogunk keveredni valakivel és meg szeretnénk vívni a magunk igazát. Általában segít kifejezni magunkat, mind szóban, mind írásban, hiszen a szodalit megnyitja a torokcsakrát. 
A homlokcsakrán keresztül, segíti a hozzáférésünket intuitív oldalunkhoz. Az intuíció mellett objektivitásunk fejlesztésében is részt vehet ez az ásvány, elsősorban abban segít, hogy önmagunkat kívülről láthassuk és objektívebben, kevésbé kritikusan ítélhessük meg.

A közösségi kapcsolataink erősítésére is alkalmas. 



email cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 20 cm ekkora fát 4 000 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

Telefon szám: 20/5938-003

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)