2015. március 30., hétfő

Nelli Életfája

Ez a fa 72 ággal készült és két fajta gyönggyel. A rózsaszín kissé lilás hatással 3 mm-es kása gyönggyel, a zöld színű 2 mm-es gyönggyel. Nagyon élveztem a fa készítését mindig a lia akácfa jutott róla eszembe. Gyönyörű amikor virágba borul és csodálatos illat lebegi körül.

Ezen a héten április 1-től 3.-ig
Mohácson a sétáló utcában kézműves vásár van amelyen én is részt veszek.
Pécsen leszek 3.-án a Kossuth téren ahol úgy szintén kézműves vásár van .
4.-én a Mohácsi piacon vagyok.





A fa 20 cm magas.
Gyöngyfa bármilyen magasságba, színbe megrendelhető, akár az ágak száma is meghatározható.
Személyesen is megtekinthetőek előzetes egyeztetéssel. Ha sürgős mindig vannak kész fáim amelyekről tudok képeket küldeni. Ekkora fát 5 000 Ft-ért készítek
baraczne@gmail.com

2015. március 24., kedd

Mambózó fák

Ez a fa 72 ággal készült 36 ág fehérrel és 36 ág kékkel. Kb 3 500 szem gyöngy van rajta.
Kerestem a netten fa érdekességet és láttam egy ehhez hasonló fát. Nagyon megtetszett a természet csodálatos alkotása és arra gondoltam megpróbálom meg alkotni ezt a csodát.
Sokáig nézegettem a képet és mosoly került az arcomra én azt láttam benne mintha két fa táncra perdült volna. Ha bele gondolunk a természet csodákra képes néha csak körül kell néznünk és észre venni.
Köszönöm, hogy meg alkothattam ezt a fát.



A fa 20 cm magas.
Gyöngyfa bármilyen magasságba, színbe megrendelhető, akár az ágak száma is meghatározható.
Személyesen is megtekinthetőek előzetes egyeztetéssel. Ha sürgős mindig vannak kész fáim amelyekről tudok képeket küldeni. Ekkora fát 5 000 Ft-ért készítek
baraczne@gmail.com

2015. március 15., vasárnap

Tavaszt váró Életfa


Ez a fa 36 ággal készült. A fára 3 mm-es gyöngyöt raktam ettől lett olyan érdekes.
A címet azért adtam neki, mert már nagyon várom a tavaszt a nap lágy melegét és az élet csodás zsongását. Szerintem már mindenkinek elege van a hosszú télből és a borongós napokból. Imádom ahogy a napok egyre hosszabbak és lágy szelő borzolja az ember haját az emberek egymásra tekintenek és csak mosolyognak. Igazándiból senki sem tudja,hogy miért csak egy belső késztetést érez, eljött az idő, hogy csak úgy jól érezzük magunkat. Ahogy  rá nézel a fára lásd csodás mosolyát és nézd milyen jól érzi magát. Mindenkinek kívánok csodás napsütést az életébe,







A fa 14 cm magas.
Gyöngyfa bármilyen magasságba, színbe megrendelhető, akár az ágak száma is meghatározható.
Személyesen is megtekinthetőek előzetes egyeztetéssel. Ha sürgős mindig vannak kész fáim amelyekről tudok képeket küldeni. Ekkora fát 2 500 Ft-ért készítek
baraczne@gmail.com

2015. március 9., hétfő

...Rózsakvarc-nefrit jáde-holdkő szerencsefa

Ez a fa három törzsel készült és mégis egymásba fonodik így születik meg egy egység. Az egyik nagy fa rózsakvarc amelyen 100 db ásványkő van, a másik  nefrit jáde amely szintén 100 db ásványkővel készült, a kisebb fa holdkő amelyen 50 db ásványkő van.

Rózsakvarc Lelki hatás:
Már tehát az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztülsegít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti.
Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet.
A rózsakvarc egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.

Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is.

Nefrit jáde Lelki hatás:

Nyugtatja az idegeket, leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. A szerelem és a harmónia köve, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. A jade erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál.

Holdkő Lelki hatás:
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó. Nem csak a belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is, segítségével felélednek és szilárdabbá válnak mediális képességeink. A holdkő egyensúlyban tart, oldja a félelmeinket, harmóniát sugároz, feltárja a gyengeségeinket. Növeli a jint, a nőies energiát, erő teljesebbé teszi az álmokat, segít isteni önvalónk megtalálásában, megnyitja a tudatunkat, hogy bepillantást nyerhessünk a belső világunkba. A Holdat jelképezi: érzékennyé, érzővé tesz, titkos fényével felszínre hozza az elnyomott érzelmeinket. 

imail cím: baraczne@gmail.com
A fa magassága 24 cm ekkora fát 9 500 ft-ért készítek + postaköltség.
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Ha van valami egyedi kívánságod én szívesen teljesítem. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

2015. március 1., vasárnap

Fenyőfa





Mindig is szerettem volna egy fenyőfát készíteni. Ez a fa elég sok türelmet és kitartást igénnyel. Jó pár órát dolgoztam vele szerintem meg érte. Valamikor régen készítettem egy olyat, hogy havas fenyőfa, de ez a fa jobban sikerült karácsonyra szerettem volna elkészíteni nem jutott rá idő.
Nagyon szeretem a fenyő erdőt mert tiszta jó illata van.


A fán kb 2 000 db szalma gyöngy van.



A fa 22 cm magas.
Gyöngyfa bármilyen magasságba, színbe megrendelhető, akár az ágak száma is meghatározható.
Személyesen is megtekinthetőek előzetes egyeztetéssel. Ha sürgős mindig vannak kész fáim amelyekről tudok képeket küldeni.
baraczne@gmail.com

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)