2013. október 28., hétfő

Ónix szerencsefa

Ez a szerencsefa 50 ónixal készült.

Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő,
Elem: Föld
Szín: fekete, szürke, kék, barna, sárga, vörös, fehér, átlátszatlan, csíkozott, márványos

Gyógyhatás:
Az Ónix kiegyensúlyozza a jin és jang energiákat. Segítséget nyújt az álmatlanságban szenvedőknek. Jótékony hatását kifejti a csontokra, csontvelőre, fogakra, vénákra, az érfalakra, a vérrel összefüggő rendellenességre.

Lelki hatás:
Az Ónix segíti az összpontosítást, kiegyensúlyozottá tesz, önuralmat biztosít. Mentálisan erősít, tisztítja a tudatot, megláttatja a káoszból a kiutat, csillapítja a nyomasztó félelmeket, és aggodalmakat, melankóliát. Elűzi a depressziót, erősíti élni akarásunkat. A labilis, döntésképtelen, befolyásolható embereket segíti a saját érdekeikre összpontosítani, amellett kitartani.
Az Ónix összeköttetést biztosít a felsőbbrendű törvényekkel. Támogatja spirituális törekvéseinket. Képes visszarepíteni az időben, akár jelen, akár elmúlt életeink eseményeibe kívánunk betekintést nyerni. Rávilágít korlátainkra, azok pszichés okaira, és segít feloldani a gátló blokkokat. Univerzális teljessége által a jövőbe is betekintést nyerhetünk.
A régi korokban amulettként hordták boszorkányság és szemmel verés ellen. 


A fa magassága:12 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

2013. október 20., vasárnap

Holdkő szerencsefa

Ez a szerencsefa 50 holdkővel készült.

Csakra: nemi csakra, torokcsakra
Csillagjegyei: Rák, Bak, Halak
Színe: színtelen, sárga, átlátszó, bézs, rózsaszín, zöld, szürke, kék finom árnyalataiban ezüstösen derengő, alig átlátszó, fehér karcú, selymes fényű

Gyógyhatása:
A holdkő segíti a tobozmirigy működését, testet és a lelket egyaránt harmonizálja.
A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk.
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó.

Lelki hatás:
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó. Nem csak a belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is, segítségével felélednek és szilárdabbá válnak mediális képességeink. A holdkő egyensúlyban tart, oldja a félelmeinket, harmóniát sugároz, feltárja a gyengeségeinket. Növeli a jint, a nőies energiát, erő teljesebbé teszi az álmokat, segít isteni önvalónk megtalálásában, megnyitja a tudatunkat, hogy bepillantást nyerhessünk a belső világunkba. A Holdat jelképezi: érzékennyé, érzővé tesz, titkos fényével felszínre hozza az elnyomott érzelmeinket. 



A fa magassága:12 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

2013. október 14., hétfő

Pécs Tüke piac

Nagyon szeretem a kézműves vásárokat. Nagyon sok érdekes emberrel ismerkedem meg. Egyre többen keresnek meg újabb és újabb megrendelésekkel. Ezért folyamatosan bővítem a fáimat, mind ásványkövekkel  és  gyöngyfákkal.
Ezen a héten péntek 18.-án Pécsen a Mecsek áruháznál leszek 12-órától.
Szombaton 19.-én a mohácsi piacon leszek 6.30-tól.

2013. október 13., vasárnap

Csakrafa

Ez  a csakrafa 100 ásványkőből készült.
Úgy vannak a kövek összeállítva, hogy tisztítják az energia központokat. A lakás bármely  pontjára tehető.

Ametiszt
Csakra: koronacsakra

Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak 
Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját. Az ametiszt erősen védelmező kő, viselőjének segít kivívnia a jogos igazát, de védelmez tolvajok, betörők és átkok ellen.

Jáspis
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak 
A vörös jáspis erősíti és élénkíti a testet, növeli az akaraterőt, a dinamikát és a tetterőt éppúgy, minta türelmet, kitartást és a szerénységet.Türelemmel és kitartással páros tetterőt nyerhetünk belőle, amely segíti sikerre vinni vállalkozásainkat minden téren.

Hegyikristály
Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. 

Szodalit
Csakra: homlokcsakra
Csillagjegyei: Kos Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak
A homlokcsakrán keresztül, segíti a hozzáférésünket intuitív oldalunkhoz. Az intuíció mellett objektivitásunk fejlesztésében is részt vehet ez az ásvány, elsősorban abban segít, hogy önmagunkat kívülről láthassuk és objektívebben, kevésbé kritikusan ítélhessük meg. A közösségi kapcsolataink erősítésére is alkalmas. 

Citrin
Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak
Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkatVonzza a gazdagságot és sikert.

Aventurin
Csakra: szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
A zöld szín megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ez által elalvásunkat.  Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásábanönbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében. 
Segíti az igaz barátok megtalálását és azok megtartását.



Tigrisszem
Csakra: napfonat csakra
Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas
Elősegíti a "tiszta" szemmel látást. Már a régi időkben is úgy tartották, hogy a tigrisszem olyan kő, amely felvidítja a viselőjét és élesíti az elméjét. Erősíti a barátságokat és megvéd a hamis barátságoktól.

A fa magassága:18 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

2013. október 6., vasárnap

Vörös aventurin szerencsefa



Ez a szerencsefa 50 vörös aventurinnal készült.

Csakra: nemi csakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
Szín: bordó, barack
Elem: Föld

Gyógyhatás:
Segíti az anyagcserét, fogyást. Bőrproblémáknál is hatásos, pl. ekcéma, gombás fertőzések ellen.  Jó hatással van a vérképzésre, vérellátásra, melegíti, élénkíti az érzéketlen testrészeket. Erősíti a májat és az érzékelést. Csökkenti a koleszterin szintet, egyensúlyban tartja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Csökkenti az allergiás tüneteket.

Lelki hatás:
A boldogulás köve. Nagyon pozitív kő. Az Aventurin a belső harmónia és szeretet köve. Csillapítja a belső nyugtalanságot és bizonytalanságot, a haragot, és az ingerültséget. Gyógyítja a szívfájdalmat, csillapítja a fájó veszteségek miatti szomorúságot. Segíti a derűs, oldott hangulat, elérését, ösztönöz álmaink megélésére, megvalósítására, segít feszültségmentes éber állapotot kialakítani.
Nyugtató hatásán keresztül erősíti a humorérzékünket és segít pozitív gondolkodásban. Viselőjét alkalmazkodó-képessé és toleránssá teszi. Segít például konfliktusoknál, az egyszerű megoldást megtalálni. Megnyitja a szívet az élet szép dolgaira és erősíti az érzékelést.


A fa magassága:12 cm
Akár más méretben más horoszkópkővel is megrendelhető. Személyesen is megtekinthetőek időpont egyeztetéssel.

baraczne@gmail.com

Címkék

Aásványk (1) Aásványköves fa (2) achát (1) ajándék (261) akrilfesték (2) akvamarin (2) alkonyat (1) álom (1) ametiszt (8) ametrin (1) angyal (1) ásvány (1) ásványfa (1) ásványkő (104) ásványköves fa (91) aventurin (3) barna (20) bobonsai (4) bogyó (1) bohém (1) bonsai (23) bonsai fa (6) bordó (31) botswana achát (1) botswanai achát (1) bőr (8) bőrszál (8) bronstár (2) bronstár kásagyöngy (13) budha (6) busójárás (1) citrin (4) csakahazait (2) csakra (1) csoportkép (2) dekoráció (5) dekorkő (236) dekorkő bronstár kásagyöngy (1) dísztárgy (191) drót (214) drótfa (188) drótra (1) egyedi (4) éjszaka (1) ékszer (10) életfa (11) érdekes (1) esküvő (42) eskűvő (3) eskűvőt rőzsakvarc (1) évforduló (5) ezotéria (9) ezüst (3) ezüstszínű (8) fa (11) fehér (91) Fehér akácfa (1) fekete (24) fekete gránit (2) festék (4) festés (1) fluorit (1) füstkvarc (1) fűzfa (1) gipsz (1) gránát (2) gránit (162) gyöngy (7) gyöngyfa (172) gyöngyfák (1) gyöngyfűzés (178) gyöngyfűzés gyöngyfa (5) gyurma (1) hazai (1) hegyikristály (8) hegyikrstály (1) hematit (1) hobby (190) holdkő (7) homok (7) hungári (5) Hungária (1) indiai-achát (1) jacaranda (1) jade (2) jáspis (2) kalcedon (1) kalcit (1) kapocs (8) karneol (4) kásagyöngy (108) kavics (6) kék (44) ķék (1) képjáspis (1) keresztelő (28) kézelkészült (1) kézműves (178) kézműves alkotás (1) kézzel készült (1) kicsi (1) körtefa (1) különleges (1) különlegesfák (4) labradorit (2) lakberendezés (152) lánc (2) lapis lazuli (2) leopárd jáspis (1) lia (18) lila (35) lilaakác (1) macskaszem (1) magyar (4) malachit (29) márvány (138) medál (10) meditáció (1) mohaachát (1) mohács (1) narancs (5) narancssárga (2) nászajándék (2) névnap (2) obszidián (2) ónix (6) ónix ametiszt (8) ónix ametiszt rózsakvarc (9) ónix ametiszt rőzsakvarc (19) orgona (3) otthon (4) ösz (1) ősz (10) öves fa (1) pálma (1) pécs (1) pénz (40) peridot (1) pink opál (2) piros (16) rézdrót (48) rézdróttal (3) rodonit (1) rózsakvarc (3) rózsaszín (57) rutilkvarc (1) sáega (1) sárga (25) sárga jade (2) sólyomszem (1) szerencsefa (188) szerencsefa hobby (5) szodalit (2) szodolit (1) szőlő (1) születésnap (1) szülinap (1) szüret (1) tányér (72) tavasz (4) tejkv (3) tejkva (2) tejkvar (6) tejkvarc (27) tigrisszem (2) trónok harca (1) turmalin (2) unakit (1) varsafa (1) Vegyélhazait (7) virágzó (9) vörös aventurin (1) vörös jáspis (1) wooden beads (12) zen kert (5) Zenkert (1) zöld (60) zuzmó (1)